NOVO U MEX-u: PULLED PORK BURGER


U MEX restoranu čekaju vas pravi meksički specijaliteti prepoznatljivi po mnoštvu boja, sastojaka i pikantnih umaka. Predstavljamo vam i novo jelo – POLLED PORK BURGER! 

Uz idealnu kombinaciju začina, komad mesa se peče oko 12h na niskoj temperaturi kako bi bilo posebno mekano i sočno. Poseban okus mu daje i BBQ umak koji nadopunjuje okus finog svinjskog mesa koje se zatim „trga“ vilicom – tu dolazimo i do naziva „vučena svinjetina“ ili u originalu „pulled pork“. Novo jelo obogatilo je MEX ponudu, tako da nova slasna kombinacija dolazi finoj  meksičkoj kombinaciji graha, kukuruza, luka i umaka po izboru.

Probaj najsočniji burger do sada!

PROMO ponuda od 19kn  je limitirana, tako da uhvatite priliku i uživajte u odličnom burgeru s okusom Meksika!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Related Post

Student si? Tražiš posao? Prijavi se i budi dio FOODIE tima!Student si? Tražiš posao? Prijavi se i budi dio FOODIE tima!

Student si i tražiš dinamičan posao u brzorastućoj grupaciji? Uklopi novi posao između predavanja i postani dio našeg gastro tima! Tražimo studente za rad u našim restoranima FOODIE Daily Restaurant, MEX, WokMe, Pasta Fasta na poslovima posluživanja hrane i održavanju čistoće restorana. Želiš raditi s nama? Odlično! Dobro je znati i da je satnica 26 […]

Foodie