FOODIE team kuha za vas: ” Hrana je zadovoljstvo i užitak”


U bogatoj ponudi FOODIE restorana pronađite raznoliku, već pripremljenu hranu, po domaćim receptima. Jedan od naših kuhara, Vladimir Gorički, otkrio nam je što je važno pri pripremi hrane te koji su izazovi kuhara.

Što Vama predstavlja hrana?

Zadovoljstvo i užitak. Hrana mora u potpunosti preuzeti um osobe koja ju jede. Samo na taj način ćemo se prepustiti uživanju u obroku.

Što čovjek mora imati za rad u kuhinji?

Želju i odgovornost. U kuhinji nema mjesta onima koji ne žele biti tamo. U kuhanju se treba uživati jer samo tako možeš pripremiti najbolju klopu. Uz to, treba biti odgovoran. Paziti koliko ćeš soli staviti ili zapapriti, zapeći jače ili staviti malo više ulja… Ne vole svi hranu kakvu ti voliš i treba biti odgovoran u pripremi hrane.

Eksperimentirate li u kuhinji ili ste tradicionalni u receptima?

Kako Foodie u ponudi svaki dan ima više glavnih jela, nemam previše vremena eksperimentirati te se uglavnom držim već uhodanih i od strane gostiju odobrenih recepata. Naravno, svaki dan pokušam barem malo unaprijediti recept. Sitnice, ali vrijede.

Tko kuha doma, Vi ili supruga?

Kako kada. Ovisi kako se osjećamo. Kada mi padne na pamet jelo koje dugo nisam jeo, pošaljem suprugu da se odmara, a ja se bacam na posao. U takvim situacijama najčešće se pojede sve do posljednje žlice 🙂

Spoj tradicionalne i moderne kuhinje, vrhunska usluga i ugodan ambijent samo su neki u nizu razloga zbog kojih ćete biti česti gost Foodie restorana koje možete pronaći u svim većim shopping centrima – Centar Cvjetni, City Center One West, East i Split, Avenue Mall Zagreb i Arena Centar. 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Related Post