“Osvoji put u Gardaland za 4 osobe” – Imamo sretnog dobitnika!

July 4th, 2017 Posted by Novo 0 thoughts on ““Osvoji put u Gardaland za 4 osobe” – Imamo sretnog dobitnika!”

Nakon tri mjeseca i prikupljanja anketa, dobili smo i ime sretnog dobitnika – točnije, dobitnice koja je osvojila putovanje za četiri osobe u zabavni park Gardaland!

Njezino ime je: DORIS BONTEK

Ona će uživati u putovanju koje je za FoodCity organizirala putnička agencija Atlas, a naša sretna dobitnica moći će izabrati datum koji njoj odgovara i tako se odlično provesti u popularnom talijanskom zabavnom parku.

Dana 04. srpnja 2017., u prostorijama Avenija d.o.o., Avenija Dubrovnik 16/7, 10 000 Zagreb, u prisustvu tročlane komisije koju su sačinjavali: Tihomir Osredečki, Davorka Vularić i Marijan Krištić, održano je izvlačenje dobitnika koji su sudjelovali u nagradnoj igri, te je isti zapisnik poslan i Ministrarstvu financija Porezna uprava – Središnji ured službe za igre na sreću, zabavne i nagradne igre.

 

No comments yet. You should be kind and add one!

Leave a Reply

Your email address will not be published.This is a required field!

<small>You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes:<br> <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>