MEX

MEX PULLED PORK SALATA

Ako volite pulled pork, onda će vam se sviđati i u našoj novoj MEX pulled pork salati! Uz kremasti umak i cole slaw, okus finog pečenja je još bolji 🙂 Probaj u svim MEX restoranima već danas!

MEX PULLED PORK BURGER

Želiš probati najsočniji burger do sada? Fino pečenje u BBQ umaku sada je dostupno po cijeni od 29kn. Uhvatite priliku i uživajte u odličnom burgeru s okusom Meksika!

MEX PULLED PORK U TORTILLI

Uz idealnu kombinaciju začina, komad mesa se peče oko 12h na niskoj temperaturi kako bi bilo posebno mekano i sočno. Poseban okus mu daje i BBQ umak koji nadopunjuje okus finog svinjskog mesa koje se zatim „trga“ vilicom – tu dolazimo i do naziva „vučena svinjetina“ ili u originalu „pulled pork“.

Novo jelo obogatilo je MEX ponudu, tako da nova slasna kombinacija dolazi u tortilli uz meksičku kombinaciju graha, kukuruza, luka i umaka po izboru.

Cijena tortille je 34kn.

U MEX restoranu čekaju vas pravi meksički specijaliteti prepoznatljivi po mnoštvu boja, sastojaka i pikantnih umaka. Velika i sočna tortilja zadovoljit će nepca ljubitelja brze zdrave hrane.

Mesna ili vegetarijanska, s ljutim ili blagim umakom – odaberite svoju omiljenu kombinaciju i uživajte u tortilji koju kuhari pripremaju na licu mjesta  kako bi svaki put bila svježa i ukusna. MEX vam nudi čak pet vrsta umaka, bilo ljuti ili blagi, kao i desetak ukusnih priloga.

MEX cjenik ZAGREB, ZADAR, PULA (slika gore)

ME

City Center One West

Jankomir 33, Zagreb

KAKO DOĆI DO NAS

City Center One East

Slavonska Avenija 11d, Zagreb

KAKO DOĆI DO NAS

City Center One Split

Vukovarska ulica 207, Split

KAKO DOĆI DO NAS

Centar Cvjetni

Trg Petra Preradovića 6
Zagreb
KAKO DOĆI DO NAS
0914629500

Avenue Mall

Avenija Dubrovnik 16
Zagreb
KAKO DOĆI DO NAS
016460180

SUPERNOVA Zadar

Ul. Akcije Maslenica 23000, Zadar

KAKO DOĆI DO NAS

MAX CITY

Ulica Stoja 14A

52100 Pula

KAKO DOĆI DO NAS