Menu

MEX

U MEX restoranu čekaju vas pravi meksički specijaliteti prepoznatljivi po mnoštvu boja, sastojaka i pikantnih umaka. Velika i sočna tortilja zadovoljit će nepca ljubitelja brze zdrave hrane.

Mesna ili vegetarijanska, s ljutim ili blagim umakom – odaberite svoju omiljenu kombinaciju i uživajte u tortilji koju kuhari pripremaju na licu mjesta  kako bi svaki put bila svježa i ukusna. MEX vam nudi čak pet vrsta umaka, bilo ljuti ili blagi, kao i desetak ukusnih priloga.

MEX PULLED PORK BURGER

Želiš probati najsočniji burger do sada? Fino pečenje u BBQ umaku sada je dostupno po PROMO CIJENI od 19kn na svim lokacijama. PROMO ponuda je limitirana, tako da uhvatite priliku i uživajte u odličnom burgeru s okusom Meksika!

 

MEX PULLED PORK U TORTILLI

Uz idealnu kombinaciju začina, komad mesa se peče oko 12h na niskoj temperaturi kako bi bilo posebno mekano i sočno. Poseban okus mu daje i BBQ umak koji nadopunjuje okus finog svinjskog mesa koje se zatim „trga“ vilicom – tu dolazimo i do naziva „vučena svinjetina“ ili u originalu „pulled pork“.

Novo jelo obogatilo je MEX ponudu, tako da nova slasna kombinacija dolazi u tortilli uz meksičku kombinaciju graha, kukuruza, luka i umaka po izboru.

Cijena tortille je 29kn.

MENU

MEX cjenik ZAGREB (slika gore)

MEX cjenik ZADAR

MEX cjenik SPLIT

City Center One West
Jankomir 33
Zagreb
KAKO DOĆI DO NAS
016460182

City Center One East
Slavonska Avenija 11d
Zagreb
KAKO DOĆI DO NAS
0916302872

City Center One Split
Vukovarska ulica 207
Split
KAKO DOĆI DO NAS
016460182

Centar Cvjetni

Trg Petra Preradovića 6
Zagreb
KAKO DOĆI DO NAS
0914629500

Avenue Mall

Avenija Dubrovnik 16
Zagreb
KAKO DOĆI DO NAS
016460180

SUPERNOVA Zadar

Ul. Akcije Maslenica 23000, Zadar

KAKO DOĆI DO NAS